Termékek Menü

A cseh gyöngyök egyesítik a múltat a jelennel

A cseh gyöngyök szépsége és ellenállhatatlan kisugárzása szó szerint világhírű. Ahogy maga a cseh kristályüveg gyártás is az, ami évszázados tradíciókkal rendelkezik. 

 

 

 

 

Ezek a hagyományok önmagukban garantálják a törhetetlenül tökéletes minőséget, ám a napjainkban teret nyerő innovatív eljárások is pozitívan befolyásolják a végeredmény milyenségét. Így alkothat egységet a múlt és a jelen, létrehozva azt a jövőt, ahol megkérdőjelezhetetlenül helytállnak a szemeket gyönyörködtető cseh gyöngyök, legyen szó akár karkötőként, fülbevalóként vagy éppen nyakláncként való felhasználásukról.

A Preciosa az a név, amit világszerte jól ismernek, legalább annyira (ha nem jobban), mint a Swarovskit. A két gyártó bátran birokra kelhetne a dobogó első helyéért, az biztos, hogy túlon-túl szoros küzdelem lenne, és korántsem tényszerű, hogy utóbbi jönne ki győztesként. Természetesen más cégek is foglalkoznak a hagyományok ápolásával és a gyöngyök megteremtésével, amiknek a megbízhatósága szintén kétségtelen. A préselt, vagy éppen csiszolt variációk segítségével olyan egyedi ékeket hozhatsz létre, amik valóban különlegesek és a megjelenésükben megismételhetetlenek. A kézműves ékkészítésnek nincsen párja, ez vitathatatlan.

cseh gyöngyöknél pedig nem igazán találhatsz hűségesebb alapanyagokat, amik azon túl, hogy fizikai stílusjegyeikkel magukra vonják a figyelmet, nagyon megbízhatóak is. Attól tehát nem kell tartanod, hogy fűzés közben a gyöngyszemek eltorzulnak, elpattannak, azaz valamilyen hiányosságból fakadó sérülést szenvednek, ezzel tönkretéve a munkádat. A nagyfokú minőség legalább annyira borítékolható ezen termékek esetén, mint az utánozhatatlan végeredmény, a kezeid szorgos ténykedése nyomán.

Tartalomhoz tartozó címkék: cseh gyöngyök cseh gyöngyök olcsón