Termékek Menü

A charmok felteszik az i-re a pontot

A charmok méretükben kicsik, pozitívumaikban viszont a legnagyobbak az ékszeralkatrészek világában. Hozzád milyen kiegészítő illik? 

 

 

 

 

Kereshetsz olyan variációt, ami egyből “használatra kész”, vagyis azonnal felcsatolható az adott karkötőre, nyakláncra. De ha szereted a továbbgondolást, és szívesen fokoznád még az amúgy is szép látványt, akkor a bővíthető variánsokból érdemes szemezgetned, amik engedik, hogy a kreativitásod és a képzeletvilágod kiteljesedjen.

A legfontosabb a választás során, függetlenül attól, hogy melyik típus varázsol el, hogy a kiszemelt charmok harmonizáljanak az egyéniségeddel, személyiségjegyeiddel. Ha másoknak készítesz ékszereket, akkor jó stratégia, ha némileg körbetapogatózol, már ami az egyéniséggel összefüggő stílusjegyek felderítését illeti, ám ha erre esélyed, lehetőséged sincsen, akkor a legideálisabb út, ha nemes egyszerűséggel a szíved hangjára figyelsz. A méreten kívül, a forma és az árnyalat az a két jellemvonás, ami prioritást élvez az ékszer végső kisugárzásának szempontjából. Az ezüst, az arany és a bronz árnyalatok a legkedveltebbek, amik akár antik hatást is kölcsönözhetnek a kézműves remekednek.

Tehát úgy élhetsz a charmok biztosította előnyökkel, hogy azok tovább fokozhatják az ékszer szépségét, bámulatos megjelenését. Kicsit olyanok ezek a parányi alkatrészek, mint a királyi ékszerek. Önmagukban is megnyerőek természetesen, viszont az uralkodó kezére (és fejére) kerülve érik el a tökéletes megjelenésüket. Ám míg a jogar, a korona vagy éppen a pecsétgyűrű értéke pénzbe átszámítva megfizethetetlen, addig ezek a mütyürök kedvező anyagi feltételekkel válhatnak életed és ékszereid szerves részeivé.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog charmok elegáns charmok