Termékek Menü

2021 ÉV színe - a gyakorlatias szürke és a reményt adó sárga

Idén két szerintünk fantasztikus színárnyalat lett az ÉV színe. 

A PANTON Intézet minden évben megválasztja az adott év színét, amivel igyekeznek mindig az aktuális kulturális és társadalmi változásokat tükrözni, a jelent kifejezni. Döntésüket minden évben hosszú, a világ minden pontján zajló kutató munka előzi meg.

 

 

 

 

 

 

 

„Az idei kettős színválasztás azt fejezi ki, hogy átléptük a határainkat, és világosan látszik, mennyire szükségünk van egymásra. A másokkal való kapcsolat erőssé tesz, de ugyanígy szükségünk van a reményre és a pozitív gondolkodásra az előrelépéshez. Ezért választottunk két független színt, amelyek segítettek nekünk közvetíteni ezt az üzenetet.”– magyarázta Leatrice Eiseman, a Pantone Intézet igazgatója. 

Az elmúlt év bizonyította, hogy mindennél fontosabb az egymáshoz való kapcsolódás, a kapcsolatok szükségessége. Ezt is tükrözi a PANTON idei döntése, vagyis, hogy két színt választottak. A támogató, szolíd, gyakorlatias szürkét, mely az Ultimate Gray nevet viseli, illetve a reményt, napfényt és jókedvet hozó sárgát, vagyis az Illuminating árnyalatot. 

Ezzel a döntéssel teljes mértékben tudunk mi is azonosulni, így nagyon örülünk, ha olyan alapanyagokat tudunk nektek biztosítani, amellyel ezt a fontos üzenetet tudjátok átadni az ékszereitekkel. 

Alkossunk együtt 2021 színeiben! 

Tartalomhoz tartozó címkék: blog hír