Termékek Menü

2016 nálunk a GYERMEKEK éve a TI segítségetekkel

2016. 03. 09. 17:09:01

Kutatásaink során találtunk rá a Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítványra (röviden: KELL Alapítvány). Ahogy végig olvastuk rövid bemutatkozójukat (www.2004kosztyuadam.hu vagy a www.kellalapitvany.hu), tudtuk, hogy itt jó helyen lesz az az összeg, amit a Ti segítségetekkel a Gyöngyékszer Kft. nekik szán.

Dr. Magyar János orvosként és képviselőként naponta találkozott a segítségre szorulókkal. Munkája során látta, hogy a fogyatékos gyermekeknek az életbe való beilleszkedése nagyon nehéz, így saját tiszteletdíját felajánlva hozta létre a közcélokat szolgáló Alapítványát. Halálát követően, lánya folytatta az alapítvánnyal kapcsolatos teendőket, aki másik két édesanyával együtt, kik mindannyian átélték leukémiás gyermekükkel a hosszan tartó kezelés összes nehézségét, új célokkal bővítették ki az Alapítványt, így jött létre a ma is ismert KELL Alapítvány.

Az alapítvány célja a rákban megbetegedett, valamint tartósan beteg és fogyatékkal élő gyermekek és fiatalok, valamint családjaik vagy családtagjaik segítése, támogatása.

Így 2016. március 1-től 2017 február 28-ig vásárlásotok 3%-val a KELL Alapítvány gyermekeit támogatjátok!

Köszönjük!

Gyöngyékszerbolt és Kell Alapítvány

Tartalomhoz tartozó címkék: blog