Termékek Menü

2015/2016 őszi-téli divatszínek

A legtöbb esetben a kiegészítők is az aktuális trendet követik, így érdemes lehet nektek, ékszerkészítőknek, is ezt figyelembe véve alkotni. A legtöbb nő törekszik a divatos, harmonikus megjelenésre, így az ékszerek terén is az aktuális trendnek megfelelőt fogja szívesen megvásárolni, viselni.

A készletek kialakításánál mi már figyelembe vesszük az itt bemutatott őszi-téli színárnyalatokat, így biztos, hogy megtaláljátok majd nálunk a különböző gyöngyök között a legdivatosabbat.

Térjünk akkor a lényegre!

Továbbra is a marsala vörös, vagyis a barnásvörös szín az év színe, így ebből a kiegészítők terén sem szenvedhetünk hiányt.

A sötétebb árnyalatok közül a fűszín, a katonai zöld és a sötétkék lesznek az őszi-téli szezon kedvencei.

Persze a skarlát vörös színű ékszerek sem maradhatnak majd ki a sorból, így a karácsonyi szezonban mi is igazán ünnepiek lehetünk, méghozzá úgy hogy közben igazán trendik is leszünk.

A halványabb árnyalatok közül a homokbarna, a hófehér, az égkék és a pasztell rózsaszín darabok lesznek a befutók.

A Pantone intézet által kiadott előrejelzés az idei őszi divatszíneket illetően a következő képen látható. A harmonikus, természetes árnyalatok teszik színesebbé az idei őszt.

Készítsd divatos gyöngyökből ékszereidet és garantált lesz a sikered!

Kínálatunkat nézd meg itt! Kellemes szemezgetést!

 

Következő cikkünkben az idei különleges ékszertrendekről (felemás, oversize, statemant…) és a fémek különleges tulajdonságiról olvashattok.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog